Elvetemült Veteményes társasjáték

3 880 Ft

Cikkszám: 5999566844423 Kategóriák: ,
Mark: Egyéb

Leírás

Szeretsz a kertben tevékenykedni, és nincs is jobb a házi, illatos és édes paradicsomnál? Kapát, kapász, lángszórót elő, és kezdődjön az Elvetemült veteményes rendberakása, a gazticsókák komposztálása a legszívtelenebb, családbarát kártyajátékban! A játék szokatlan mivolta két dologban rejlik. Az első a szegény articsókák iránt érzett ellenszenv, ugyanis minden egyes articsókától meg kell szabadulnod ami eléd kerül. A másik pedig a mechanika, ugyanis itt NEM pakliépítő, hanem pakliLEépítő játékról van szó, ahol a nem kívánatos lapoktól meg kell szabadulni. A játék célja, hogy a játékosok megszabaduljanak a kezdő pakliként kapott articsókáktól. Az előkészületek során minden játékos kap 10-10 articsóka kártyát, amiből összesen 40 található a dobozban. Ha 4-nél kevesebb kertész játszana, a megmaradt kártyákat vissza kell tenni a játék dobozába. Ezután az összes többi zöldségkártyát meg kell keverni és húzópakliként a játéktér közepére helyezni. A legutolsó lépés az lesz, hogy a húzópakli 5 felső lapját kiterítjük, ez lesz a közös ágyásunk.A Elvetemült veteményes társasjáték egy izgalmas, stratégiai játék, amelyet 2-4 játékos játszhatnak egyszerre. Az ajánlott korosztály 10 éves kortól, de természetesen a felnőttek is szívesen játszanak vele. A játékidő kb. 30-45 perc, így tökéletes választás lehet egy rövid játékhétvége alkalmával is. Az Elvetemült veteményes társasjáték már elnyert néhány díjat is, mint például a Legjobb stratégiai játék és Legjobb családi játék. A játék fő célja, hogy a játékosok minél több zöldséget ültessenek és gyűjtsenek be, miközben megakadályozzák az articsókákat, hogy elárasztják a kertüket. A játék során minden játékos egy saját kerttel rendelkezik, amelyre kártyákat helyezhetnek le. A kártyák között van olyan, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsabban termesszenek, vagy akár adjanak plusz pontokat is. Azonban vigyázni kell, mert vannak olyan kártyák is, amelyek előnyt adnak az ellenfeleknek, vagy akár visszafordíthatják a játék menetét. Az Elvetemült veteményes társasjáték nagyszerű választás lehet azoknak, akik szeretik a stratégiát és a társasjátékokat. A kártyajáték egyszerű, mégis izgalmas, és mindig kiszámíthatatlan. Vedd meg most, és élvezd a kertészkedést a barátaiddal vagy a családoddal!

Gyakori kérdések

Ár a Elvetemült Veteményes társasjáték lhaj 3880 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – Terjeszkedő háború társasjáték, Papírkazamaták társasjáték, Párosító társasjáték Találd meg az árnyékát Dohány 4 különböző nyelven, Rá: A Nílus völgyének krónikája társasjáték

Társasjátékok - Hasonló termékek: Üdvözlet a mélyben társasjáték, Felhőváros társasjáték, Munchkin 6.5 – A kripta titka társasjáték, A Bűvös Rengeteg társasjáték (Fox in the Forest)