Eperke nyaklánc – Gyremek ékszer – Berry – DJ06992

2 740 Ft

Cikkszám: 3070900069923 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Arty Toys figurák most nyaklánc formájában jönnek el hozzád, hogy mindig a közeledben lehessenek. Eperke nyaklánc – Gyremek ékszer – Berry – DJ06992 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Eperke nyaklánc – Gyremek ékszer – Berry – DJ06992 lhaj 2740 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyermek ékszer és smink - Hasonló termékek: Smink készlet – Szerepjátékhoz – Birds make up – Djeco, Űrhajósok kedvencei – Zenélő ékszerdoboz – Polo 12 – Djeco, Kutyaszalon – Kozmetika kutyáknak – Doudouchic – Djeco, A balerinák kedvenc dallamai – Zenélő ékszerdoboz – The ballerina's tune – Djeco