Erdei kemping esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Campaign – DD04671

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900046719 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az esős napok is lehetnek szórakoztatóak ezzel a Djeco ponchóval! A vidám és színes designja erdei állatok ihlette, így azok, akik szeretik az állatokat, örömmel viselik majd. A ponchó egyszerűen és gyorsan felhúzható a cipzáras résznek köszönhetően, és a praktikus kapucni is védelmet nyújt a fejnek. A ponchó kiváló minőségű EVA anyagból készült, így nemcsak a kicsik, de a nagyobbak is kényelmesen viselhetik. A cipzáras zárás a nyaknál és az ujjaknál segít a ponchó könnyedén fel- és levenni. A ponchó fényes textildíszítésekkel is rendelkezik, amelyek még színesebbé és vidámabbá teszik ezt az esőkabátot. A poncho méretei 80 x 46 cm, így 3-5 éves korosztály számára ajánlott. Az esős napokat izgalmasabbá és vidámabbá varázsolja ez a Djeco ponchó, amely nemcsak praktikus, de szép is. Családi séták során a gyerekek biztonságban érezhetik magukat, és a szülőknek sem kell aggódniuk az eső miatt. A Djeco márka mindig is híres volt a kiváló minőségű és gyönyörű designú játékairól. A DD04671 cikkszámú ponchó sem kivétel, hiszen ez az édes és vidám esőkabát tetszeni fog minden gyereknek! A poncho és a hozzá tartozó esernyő együttesen teszik teljessé az öltözködést, és a legjobb ajándék lehet egy kisgyerek számára. Legyen velünk az esős napokon is vidámság és színek a Djeco ponchóval!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei kemping esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Campaign – DD04671 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szabadidős játékok - Hasonló termékek: Szuperhősök – Gyermek esőköpeny – Super hero – DD04682, Óceáni esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Ocean – DD04672, Savannai esernyő – Esernyő – Savannah – Djeco, Erdei apróságok – Kis méretű esernyő – Littles beasts – DD04729