Fa fűzős játék – Fűzős játék – BabyLoopi – DJ06141

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900061415 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Baby Loopi egy szórakoztató és tanulságos fűzős játék a Djeco gyártótól. Ez a fém abakusz két körből áll, amelyek felett az állatok repkednek egy tükrös tó fölött. A játéknak köszönhetően a kicsik fejleszthetik finommotoros képességeiket, miközben felfedezik az állatok világát. A hurkokkal átszőtt áramkör formája izgalmas és szórakoztató kihívást jelent a gyermekek számára. Ezen kívül az állatok visszatükröződnek a tükörben, amely további izgalmat ad a játéknak. A Baby Loopi fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott, 2 éves kortól. Könnyen hordozható és egyszerűen használható, így bárhová magunkkal vihetjük. Játékidő: változó. Fedezze fel a Djeco minőségi termékeit a Baby Loopi fűzős játékkal, mely garantáltan örömteli és tanulságos időtöltést nyújt a gyermekeknek!

Gyakori kérdések

Ár a Fa fűzős játék – Fűzős játék – BabyLoopi – DJ06141 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Felhőlakók – Fa formabeillesztő – Toucanco – DJ01067, Kislányos barna festett tejfogtartó doboz, Q – Állatos betűk fából – Djeco, A Kóbor Grimbusz mechanikus modell