Fa karika dobáló – Karika dobáló – Lasso – DJ02039

8 290 Ft

Cikkszám: 3070900020399 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Induljon a lasszóverseny! Fogd be te a legtöbb vadnyugati figurát! Fa karika dobáló – Karika dobáló – Lasso – DJ02039 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Fa karika dobáló – Karika dobáló – Lasso – DJ02039 lhaj 8290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Miniland Csavaros játék, Pötyi 10mm 230 db bőröndben – Miniland, Junior homokozó szett 4 darabos 1,5 éves kortól, Pötyi 15mm 160 db bőröndben – Miniland