Fish'n Shark – Statégia társasjáték – Fish'n Shark – DJ00805

9 610 Ft

Cikkszám: 3070900008052 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Fish’n Shark egy izgalmas és stratégiai társasjáték a Djeco kínálatából. A játékban a kis cápák versengenek omeg a legjobb horgász címéért, miközben az apuka cápa figyelmesen tanítja őket a horgászat fortélyaira. Minden körben a játékosok négy halat fognak, de csak néhányat tarthatnak meg. Aztán ügyesen válogatva a zsákmányt, megpróbálnak minél több dobozt megtölteni a táblán. A Fish’n Shark nemcsak egy vadonatúj és kihívást jelentő stratégiai játék, hanem szórakoztató és tanulságos élményt is nyújt a család minden tagjának. A doboz tartalma: 4 bébi cápatábla, 24 akciójelző, 1 apacápa cápatábla, 4 számláló, 120 kocka, 1 fakocka és 1 szövetzsák. A játékszabályok 10 nyelven érhetőek el. A Fish’n Shark társasjáték ideális 8 éves és annál idősebb gyerekek számára, akik szeretnek stratégiákat kidolgozni és versenyezni egymással. A játékhoz 2-4 játékos szükséges, így könnyedén játszható kisebb baráti vagy családi körben is. A játékidő 30-45 perc, így tökéletes választás lehet szabadidős tevékenységként vagy egy közös játék estén. Ne hagyd ki a Fish’n Shark társasjátékot, és fedezd fel vele a horgászat világát!

Gyakori kérdések

Ár a Fish'n Shark – Statégia társasjáték – Fish'n Shark – DJ00805 lhaj 9610 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Társasjáték Állati bajnokok Planeta Tierra Board Game Educa 96 játékkártya 7 éves kortól spanyol nyelven, Rettegés Arkhamban – A kártyajáték, Viticulture: Látogatók a Rajna-völgyből társasjáték, Standard "Sails of Glory" Card Sleeves (50x75mm) – 100db – MDG-7126