Fülelj és párosíts – Társasjáték – Memo Sono Djeco – DJ08260

7 820 Ft

Cikkszám: 3070900082601 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Fülelj és párosíts társasjáték ideális választás a kicsik számára. A játékban az a feladat, hogy megtaláld a hangpárokat és párosítsd a rejtélyes blokkot a hozzá tartozó állathoz. A győzelemhez minél több blokk-állat párost kell megtalálni. A játék 2-4 játékos számára van tervezve, így barátaiddal és családtagjaiddal is játszhatsz. A termék tartalmaz 12 hangtömböt, 1 szövetzsákot és 1 játéktáblát. A játékszabályok 10 nyelven érhetőek el. Ez a szórakoztató érzékszervi fejlesztő játék segít a koncentráció, hallás és hangfelismerés képességének fejlesztésében. Ezzel a játékkal a gyerkőcök garantáltan jól fogják érezni magukat, miközben fejlesztik képességeiket. Vásárold meg a Djeco Fülelj és párosíts társasjátékot most és élj át fantasztikus játékélményeket!

Gyakori kérdések

Ár a Fülelj és párosíts – Társasjáték – Memo Sono Djeco – DJ08260 lhaj 7820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: MicroMacro Crime City: All in társasjáték, Nemesis – Karnomorfok kiegészítő társasjáték, Kartográfusok: A felfedezések kora kiegészítő, Szabadulópakli: Csodaországban