Gurul és borul – Dominós golyópálya 52 db-os – Zig & Go – Music – 52 pcs – DJ05645

23 240 Ft

Cikkszám: 3070900056459 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Zig & Go Music – 52 db-os készlet a Djeco-tól Nagyszerű bevezető játék a STEM fogalmak, például a gravitáció, az erő és a lendület megtanulásához, és ahhoz, hogy ezek hogyan hozhatnak létre láncreakciót. A készlet segít olyan készségek kialakításában, mint a kitartás, a STEM problémamegoldás és a kritikus gondolkodás. A láncreakciókat, a gondolkodást és a faépítést bemutató fa építőjáték a Zig & Go kollekció kiegészítéseként. Másolják le az útmutató füzetben található terveket, hogy pályákat építsenek, vagy találjanak ki sajátokat – a lehetőségek végtelenek! Ez a játék 8 éves kortól ajánlott, és a gyűjtemény összes készlete kompatibilis, az egyre ötletesebb akció-reakció pályákhoz! Tartalom: A csomagban található játékpályák: A játékpályák a következők: 1 fa építőjáték 52 darabból, köztük 3 fém- és 3 fa golyóval, valamint egy 24 oldalas útmutató füzet. Tervező: Jean-Réné Ménard & Grégory Bricout.

Gyakori kérdések

Ár a Gurul és borul – Dominós golyópálya 52 db-os – Zig & Go – Music – 52 pcs – DJ05645 lhaj 23240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Építő játékok - Hasonló termékek: Matador fa építő készlet 108 darabos – 3 éves kortól, Csőlabirintus építőjáték szett 44db-os – Quercetti, Djeco építőjáték Volubo – Dragon, Matador fa építő készlet 34 darabos – 3 éves kortól