Ha nagy leszek…. – Formadobozos puzzle – Jobissimo – DJ03086

8 430 Ft

Cikkszám: 3070900030862 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Öltöztesd fel a figurákat a különböző foglalkozásoknak megfelelően! A Djeco legújabb terméke, a Ha nagy leszek… formadobozos puzzle egy mágneses kirakó, mely segít megismerni a különböző foglalkozásokat. A termék kiváló választás minden olyan gyerek számára, aki szeretne játszva tanulni és felfedezni a világ dolgait. A játék során a gyerekeknek 20 db különböző foglalkozáshoz tartozó mágneses elemet kell elhelyezniük a formadobozon. A feladat az, hogy a kis figura öltözéke megfeleljen az adott foglalkozásnak. A játékban egy orvos, egy tűzoltó, egy tanár és egy szakács szerepel, így az elemek variálásával a gyerekek megismerkedhetnek az adott foglalkozásokkal, és azt is megtanulhatják, milyen ruházatot viselnek a különböző szakmában dolgozó emberek. A játékot 2-4 fő játszhatja, és ajánlott életkor 2-5 éves korig. A játékidő 10-15 perc, így a kisgyermekek figyelmét nem terheli túl. A Ha nagy leszek… formadobozos puzzle-t számtalan díjjal jutalmazták, így biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekek számára izgalmas és tanulságos szórakozást nyújt. Ha szeretnéd, hogy gyermeked játszva ismerje meg a világot, akkor a Ha nagy leszek… formadobozos puzzle a tökéletes választás. A játék segít a kisgyermekeknek megérteni és felfedezni a körülöttük lévő világot, miközben játszanak és szórakoznak. Ne habozz, vedd meg most a Djeco mágneses kirakóját, és tedd még izgalmasabbá a gyerekek kikapcsolódását!

Gyakori kérdések

Ár a Ha nagy leszek…. – Formadobozos puzzle – Jobissimo – DJ03086 lhaj 8430 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: MicroMacro Crime City társasjáték, Szabadulópakli: Eldorádó legendája társasjáték, Nutcase – Cast – fém ördöglakat, Szabadulópakli: A velencei meló társasjáték