Halak – Bársony színező – Pretty Fishes – Djeco

2 390 Ft

Cikkszám: 3070900090989 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Bársony szinező gyerekeknek. Kiváló minőség és ötletes ávrák egyenesen a Djecotól. Halak – Bársony színező – Pretty Fishes – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Halak – Bársony színező – Pretty Fishes – Djeco lhaj 2390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Többfunkciós mászóka GetSet monkeybar MB210 Exit Toys bővíthető tornagyűrűkkel hintával és mászóhálóval ET54201000, Többfunkciós mászóka GetSet monkeybar MB220 Exit Toys bővíthető tornagyűrűkkel bokszzsákkal mászófallal és rúddal ET54202000, Egyedi doboz készítő – Csináld magad – Adorable Djeco – DJ07918, Ügynökség társasjáték