Hamupipőke formadobozos kirakó, 36 db-os – Cinderella – 36 pcs – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072329 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Olyan aranyos ez a hamupipőkés puzzle. Játékos fejlesztés, puzzle a Djecotól! A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. A Hamupipőke formadobozos kirakó, 36 db-os – Cinderella – 36 pcs – Djeco egy fantasztikus játék, amelynek segítségével a gyerekek szórakozva fejleszthetik különböző képességeiket. A játék 36 darabból áll, amelyekből egy szép Hamupipőke képet kell kirakni. A puzzle fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát és a szem-, kéz koordinációt. A játék kivitelezése és designja mesés. A Hamupipőke képe nagyon aranyos és a darabok szépen illeszkednek egymáshoz. A formadobozos kialakításnak köszönhetően az összes darabot biztonságosan és rendezetten lehet tárolni, így akár utazáskor is könnyen magunkkal vihetjük a játékot. A játék az egész család számára ajánlott, és már 3 éves kortól játszható. A játékidő rövid, így akár többször is lehet játszani egy nap. A Hamupipőke formadobozos kirakó számtalan díjat nyert már, és biztosak vagyunk benne, hogy a gyerekek imádni fogják ezt a fantasztikus játékot. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked szórakozva fejlődjön és egy fantasztikus játékot kapjon, akkor a Hamupipőke formadobozos kirakó, 36 db-os – Cinderella – 36 pcs – Djeco a megfelelő választás. Ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd a közös játék örömét a családdal!

Gyakori kérdések

Ár a Hamupipőke formadobozos kirakó, 36 db-os – Cinderella – 36 pcs – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Quartet – Cast – fém ördöglakat, Ébredés társasjáték, Nosztalgia Fekete Péter gyerekkártya ? Piatnik, Cast Sakk – Ló (sötét)