Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték

7 776 Ft

Cikkszám: 5990802976984 Kategória:
Mark: Egyéb

Leírás

Ha Harry Potter rajongó vagy, ezt a játékot ne hagyd ki a családoddal vagy a barátaiddal! A mágia, a varázslat és az izgalom garantált! A kártyákon a legendás állatok egy-egy tulajdonsága látható (például méret, vagy szín), négy tulajdonságkártya összegyűjtése pedig egyértelműen kijelöl egy keresett bestiát. De vigyázz, a Roxfortban nem ilyen egyszerűen a dolgok! A Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték ideális választás minden Harry Potter rajongó számára! A játékban a mágia varázslatos világába kalauzolunk el, ahol a Roxfort kastélyban rejtőzködő legendás állatok nyomába eredhetünk. A játékterep maga a kastély, amelyben a falak mozognak, így bárhol találhatjuk magunkat akár az udvaron, akár a kastély belsejében. A játék során különleges képességekkel rendelkező teremtményeket kell elfognunk, amelyek között akadnak kifejezetten veszélyes példányok is. A játék célja, hogy összegyűjtsük a teremtményekkel kapcsolatos tulajdonságkártyákat, amelyek segítségével azonosítani tudjuk az állatokat. A játék kihívását az adja, hogy a Roxfort kastély rendkívül labirintusszerű, így könnyen eltévedhetünk, és nem találjuk a keresett teremtményeket. A játékhoz szükséges stratégia és ügyesség garantáltan leköt majd minden játékost, és mindenki élvezni fogja a játék izgalmait. A Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, és 8 éves kortól lehet játszani. A játék időtartama kb. 45-60 perc, így ideális választás lehet egy rövidebb, de mégis izgalmas játékra. A társasjáték számos díjat nyert el, így garantáltan minőségi szórakozást kínál minden Harry Potter rajongó számára. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus társasjátékot, és kalauzold el magad a Roxfort kastély rejtelmeinek varázslatos világába! A Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték izgalmas játékmenete és varázslatos története garantáltan leköt majd minden játékost. Szerezd be még ma, és élvezd a mágia és varázslat világát!

Gyakori kérdések

Ár a Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték lhaj 7776 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Túlélők Szövetsége társasjáték, Trilos társasjáték, Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjáték, Mi lesz a jeled? társasjáték