Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő

15 350 Ft

Cikkszám: 5999566845468 Kategória:
Mark: Egyéb

Leírás

A Roxforti csata második kiegészítője Védd meg továbbra is Roxfortot a Harry Potterben: Hogwarts™ Battle A varázslatok és bájitalok bővítése! Baj készülődik, csak összefogással tudjátok megvédeni a varázsvilágot attól, akit nem szabad megnevezni. A Roxfort Csata második bővítménye öt hősre növeli a játékosok számát a legújabb játszható karakternek – Ginny Weasley-nek – köszönhetően! Bővítsd élményeidet bűbájképességekkel, amelyek segítik a harcot új gonosztevőkkel, például Pansy Parkinsonnal és Marcus Flint-tel, és még több kihívással találkozhatsz. A bajok készülnek, így csak összefogással leszel képes megvédeni a varázsvilágot attól, akit nem szabad megnevezni, köszönhetően az új varázslatoknak, tárgyaknak és szövetségeseknek, amelyeket a négy új tartalmi csomagban találsz. Mit tartalmaz 158 kártya (38 kicsi, 93 normál, 27 túlméretezett) 4 játékcsomag 1 játékos tábla 1 életerő-követőtábla 12 befolyásjelző 10 varázstábla Szabályok A Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő egy fantasztikus társasjáték, amelyet a Harry Potter rajongók körében ismert és szeretett. A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok belesimuljanak a Harry Potter világába és élvezhessék a csatákat a gonosz erők ellen. A játékban öt játékos lehet, így barátaiddal vagy családtagjaiddal együtt játszhattok, és együtt állhattok szemben a Bűbájok és Bájitalok segítségével. A játék ajánlott korosztálya 11 éves kortól, és az átlagos játékidő 45 perc. A játékosoknak fel kell készülniük a varázslatok és a bájitalok használatára, mivel a roxforti csata során számos új gonosztevővel kell szembenézniük, akik egyre erősebbek és veszélyesebbek lesznek. A játék díjnyertes, és számos elismerést kapott a társasjáték világában. A játékcsomag tartalmaz 158 kártyát, 4 játékcsomagot, 1 játékos táblát, 1 életerő-követőtáblát, 12 befolyásjelzőt és 10 varázslótáblát, amelyek segítségével a játékosok még inkább beleélhetik magukat a varázsvilágba. Ha szereted a Harry Potter sorozatot, akkor ez a játék neked való. Játssz barátaiddal vagy családtagjaiddal, és fedezd fel a Roxforti csata varázslatos világát! A játék lehetőséget ad arra, hogy még mélyebbre áss a Harry Potter világában, és élvezd a varázslatos kalandokat. A Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő egy fantasztikus ajándék lehet a Harry Potter rajongói számára, aki imádják a társasjátékokat és szeretnének belesimulni a varázsvilágba. Vedd meg most, és élvezd a kalandokat a Roxforti csatában!

Gyakori kérdések

Ár a Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő lhaj 15350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Dominion – második kiadás társasjáték, Detektív krónikák – Veszedelmes viszonyok társasjáték, Dobókocka fehér 16mm, Viticulture: Munkások a lápvidékről társasjáték