Hátizsák babahordozóval – Szerepjáték – Doll backpack carrier – DJ07783

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900077836 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ez a Djeco terméke egy szerepjátékhoz ideális hátizsák babahordozóval. A szép hátizsák két okos funkciót tölt be: egyrészt lehetőséget ad, hogy babádat a hátadon sétáltathasd, másrészt pedig elég helyet biztosít ahhoz, hogy a babád összes holmiját szállíthasd. A babahordozó hátizsák pántjait gyermeked méretéhez igazíthatod, így kényelmesen viselheti. A hátizsák cipzárral nyitható, így könnyű hozzáférésed van a tárolt holmikhoz. Emellett rendelkezik egy belső tároló zsebbel is. A termék mérete: 23 x 22 x 6,5 cm. Ez a termék tökéletes választás a szerepjátékokhoz, és garantáltan órákig leköti a gyermekek figyelmét. Játssz vele a barátaiddal vagy akár egyedül is, és fedezd fel a szerepjáték varázslatos világát!

Gyakori kérdések

Ár a Hátizsák babahordozóval – Szerepjáték – Doll backpack carrier – DJ07783 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 2 éveseknek - Hasonló termékek: Élénk színű sátor – Játszósátor – Cabane Tinou – Djeco, Indián sátor – Játszósátor – Teepee – Djeco, Cicás tároló doboz – Tároló doboz – House toy boksz – Djeco – DD04483, Indiános tároló doboz – Tároló doboz – Teepee toy boksz – Djeco – DD04482