Háziállatos forma puzzle – Formabeillesztő – FormaBasic – Djeco

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900062009 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szín, forma felismerés az egészen piciknek is, kedves kis állatos fogantyús puzzle a Djecotól.Háziállatos forma puzzle – Formabeillesztő – FormaBasic – Djeco A Djeco Háziállatos forma puzzle egy fantasztikus játék, amely kiválóan fejleszti a kicsik szín és forma felismerő képességét. Ez a kedves kis állatos fogantyús puzzle tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek játszani és tanulni egyaránt. A játékot több játékos is játszhatja, és ajánlott korosztály 1-3 éves korig. A játékidő változó, hiszen a kicsiknek más és más a koncentrációs ideje. A Djeco márka hosszú évek óta elkötelezett a minőségi és szórakoztató játékok iránt. A Háziállatos forma puzzle is egy olyan termék, amely komoly figyelmet kapott a tervezés során. A Djeco koncepciója az, hogy az összes játékukat gondosan megtervezik és megfelelnek a legmagasabb színvonalnak. Ez a Djeco játék, a Háziállatos forma puzzle, a Formabeillesztő – FormaBasic sorozat része, amelyet a kisgyermekek számára fejlesztettek ki. A játék célja, hogy a gyermekek megismerjék és felismerjék a formákat és színeket a játék során. A játék könnyen kezelhető, a kicsiknek könnyen a kezébe illeszkedik, és az állatokat is könnyen be tudják illeszteni a megfelelő helyekre. Ez a játék egy olyan kiváló szórakozási lehetőség, amely segít az apróságok fejlődésében és a szülőknek is biztonságos játékot kínál. A Háziállatos forma puzzle több díjat is nyert, amely az egész sorozat minőségét mutatja. A játék kiváló ajándék lehet születésnapokra, karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra. Csak az eszedre van szükség, hogy megteremtsd a szórakozás lehetőségét. Vásárold meg most a Djeco Háziállatos forma puzzle játékot a gekkotoys.hu-n és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Háziállatos forma puzzle – Formabeillesztő – FormaBasic – Djeco lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Happy City társasjáték, TANTRIX Felfedező állványon (10 lapka) logikai játék, Secret Escape box – Caribbean ördöglakat, Dobble Jégvarázs családi partijáték