Kakukk tojás – Gyorsasági kártyajáteék – Mysterix – DJ05096

3 350 Ft

Cikkszám: 3070900050969 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A DJECO Mysterix kártyajáték 4 éves korú gyermekek számára jó megfigyelőképességet és gyorsaságot igényel. Ki lesz az első, aki megtalálja a kis betolakodót, aki belopózott a képbe? Első megfigyelő és gyorsasági játék kis sasszeműeknek! A megfigyelés és a gyorsaság játéka. Kompakt tárolódoboz, amelyet könnyen magával vihet bárhová. Kiváló minőségű és erős kártyák. Tartalom: 54 kártya. Játékszabályok 10 nyelven. Játékosok száma: 2 – 5 Játék időtartama: 10 perc Életkor: 4-12 év A DJECO Mysterix kártyajáték ideális választás a megfigyelőképesség és gyorsaság fejlesztéséhez. A játékot 4 éves kortól ajánljuk, így már kis korban elkezdheted fejleszteni a gyermeked figyelmét és reakcióidejét. A játékban a játékosok egy képet vizsgálnak meg alaposan, majd keresik a képbe rejtőzött kis betolakodót, a kakukktojást. Aki először találja meg, az nyer. A játéknak nagy előnye, hogy kompakt tárolódobozba került, így könnyen magaddal viheted bárhová, akár utazás közben is tudjátok játszani. A DJECO Mysterix kártyajáték kiváló minőségű és erős kártyákból áll, így hosszú távon is használható. A játék 54 kártyát tartalmaz, amelyekkel 2-5 játékos játszhat. Az egyszerű játékszabályokat 10 nyelven találod meg a dobozban, így könnyedén megérted, hogy hogyan játszhatod a játékot. A játék időtartama mindössze 10 perc, így nemcsak hogy segíti a gyorsaságodat és reakcióidődet, de egyben ideális szórakozást is nyújt. A DJECO Mysterix kártyajáték már több díjat is elnyert, így biztos lehetsz benne, hogy magas minőségre számíthatsz. Válaszd a DJECO Mysterix kártyajátékot, ha szeretnéd fejleszteni a megfigyelőképességed, reakcióidődet, és szeretnél egy könnyen vihető, szórakoztató játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Kakukk tojás – Gyorsasági kártyajáteék – Mysterix – DJ05096 lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Summoner Wars 2. kiadás – Fertőzött törpök frakciópakli társasjáték, Cast – Coil**** ördöglakat, Kingdomino Duel társasjáték, Exploding Kittens – Robbanó cicák – kártyajáték – Magyar –