Kalapálós mókus – Kalapálós játék – BabyNut – Djeco

12 990 Ft

Cikkszám: 3070900061248 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A klasszikus üsd a vakondot játék mókuskás kivitelezésben! A Djeco kiváló minőségű játékai között megtalálható a Kalapálós mókus – BabyNut. Ez a kiváló minőségű, fából készült játék garantáltan órákra lekötözi a gyerekeket. A játékhoz kis kalapács tartozik, amellyel a golyókat meg lehet ütni, így azok beleszakadnak a dobozba. Ez a játék nem csak szórakoztató, de segít a gyerekeknek abban is, hogy fejlesszék a szem-kéz koordinációjukat. A Kalapálós mókus játékát ajánljuk 2 éves kortól, de nagyobb gyerekek számára is szórakoztató lehet. A játékot egyedül vagy többen is játszhatják, így a család minden tagja bekapcsolódhat a játékba. A játékidő változó lehet, attól függően, hogy mennyi időt töltenek a gyerekek a játékkal, de garantáltan hosszú órákig szórakoztatja a kicsiket. A Djeco márka híres arról, hogy magas minőségű és jól tervezett játékokat kínál a gyerekeknek. A Kalapálós mókus – BabyNut ebben az esetben sem kivétel, hiszen könnyen kezelhető és tartós játék. A játékhoz mellékelt kalapács és golyók révén a gyerekek élményt és kihívást kapnak, miközben fejlesztik a motorikus képességeiket. A Djeco Kalapálós mókusa elnyerte a Parents Choice díját, ami bizonyítja, hogy ez a játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír. A Djeco DJ06124 cikkszámú Kalapálós mókus játékát egyszerűen meg lehet vásárolni online a gekkotoys.hu oldalon. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a fantasztikus, klasszikus játékkal, amely garantáltan sikert arat majd otthonukban és a barátaik körében is!

Gyakori kérdések

Ár a Kalapálós mókus – Kalapálós játék – BabyNut – Djeco lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Rókás zenedoboz – Forgó zenélő – Fox Melody, Babaváró játékszett – 3 az 1-ben bébi játékok – BabyKit Djeco – DJ06143, Animambo – Szájharmonica – Djeco, Rákóka – Bébi rágóga – BabyCrabi – DJ06127