Kaméleon 150 db-os puzzle – Chameleon – 150 pcs – Djeco

6 630 Ft

Cikkszám: 3070900076556 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ebben a szokatlan kirakósban nincsenek élek és sarkok, hiszen oroszlán formája teszi igazán különösvé! A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. A Kaméleon 150 db-os puzzle egy fantasztikus játék, amelyet bárki élvezhet, aki szereti a kihívásokat. A játék célja, hogy az összes darabot összeillesztsük és létrehozzuk az oroszlán formáját. A játék könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy a fiatalabb gyerekek is játszhatnak vele. Ez a puzzle nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő játék is egyben. Sok különböző képességet fejleszt, mint például a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát, a térlátást, figyelmet és kitartást. Emellett az iskolához szükséges kudarc- és monotóriatűrést is fejleszti. Ez a játék kiváló módja annak, hogy fejleszd a képességeidet, miközben élvezed a játékot. Ha szereted a kirakósokat, akkor a Kaméleon 150 db-os puzzle tökéletes választás számodra. Ez a játék garantáltan órákig leköti majd a figyelmedet, és segít abban, hogy kikapcsolódj és kihívások elé állítsd magad. A játék ideális ajándék gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Djeco több díjat is elnyert a Kaméleon 150 db-os puzzle-jáért. Ez a játék magas minőségű és tartós anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig élvezheted majd. A játék ideális lehetőség arra, hogy együtt töltsd az időt a családoddal vagy barátaiddal. Hajtsd fel az ujjaidat, vedd elő a Kaméleon 150 db-os puzzle-ját, és élvezd a játék izgalmait!

Gyakori kérdések

Ár a Kaméleon 150 db-os puzzle – Chameleon – 150 pcs – Djeco lhaj 6630 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Sakk klasszikus társasjáték – Piatnik, Dobble Harry Potter társasjáték, UFO Farmer társasjáték, Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Set