Karib tenger – Csillogó mozaikkép készítés – Caribbean – DJ09427

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900094277 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka új kreatív játékot kínál a mozaikok szerelmeseinek. A kezdő készlet 4 táblát tartalmaz, amelyeket izgalmas kihívás lesz kidekorálni. A gyerekeknek a kis fémes hatású hab négyzetekkel kell kitölteniük a területeket, hogy egy csodálatos tengeri világ jöjjön létre. A játék során a számokat kell követniük és megfelelő részekhez ragasztaniuk a habszivacsdarabokat. Ahogy a táblák megtelnek, a tengeri világ csillogó fénysugarakkal tündököl majd. A készlet 4 illusztrált kártyát tartalmaz, amelyek 20 x 20 cm méretűek. Ezen kívül, a gyerekeknek 12 lap öntapadós csillámos habszivacsdarabra lesz szükségük, hogy elkészítsék a mozaikokat. A játékhoz szükséges lépéseket lépésről lépésre bemutató füzet is a szett része. A Djeco mozaik kezdő készlet kiváló módja annak, hogy a gyerekek megismerjék a mozaikművészetet. Az ajánlott korosztály 3 évtől 6 éves korig terjed. A játék során fejlődik a kézügyesség és az összpontosító képesség. A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyi időt szeretnének a gyerekek a játékra szánni. A Djeco mozaik kezdő készlet számos díjat nyert a játékiparban. A minőségi anyagokból készült játék kiváló minőségű és biztonságos a gyerekek számára. Ha szeretnél valami új és kreatív játékot vásárolni a gyerekeknek, akkor a Djeco mozaik kezdő készlet egy fantasztikus választás lehet!

Gyakori kérdések

Ár a Karib tenger – Csillogó mozaikkép készítés – Caribbean – DJ09427 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mozaik készítő - Hasonló termékek: Pillangós mozaik kép készítés 3D hatású – Butterflies – Djeco, Dinoszaruszok csillogó mozaik kép készítés – Dinosaurs – Djeco