Katudi Home – Társasjáték – Katudi Home Djeco – DJ08584

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900085848 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Katudi Home társasjáték a Djeco márka egyik remek terméke. A játéknak 9 táblája és 86 darab kártyája van, ahol opciósan egy szövetzsákot is használhatsz. A játék lényege, hogy figyelmesen hallgatva és pontosan követve a játékmester utasításait, megtaláld a tábládon elhelyezett kártyákat. A Katudi Home egy olyan játék, amely fejleszti a koncentrációs képességet, a figyelmet és a megfigyelőképességet is. A játékot több személy is játszhatja, így ideális választás családi vagy baráti társaságok számára. Ajánlott korosztály: 6 éves kortól. A játékidő változó, és a játékosok számától függ. Ne habozz, vásárold meg a Katudi Home társasjátékot, és garantáltan jó szórakozást nyújt a társaságodnak!

Gyakori kérdések

Ár a Katudi Home – Társasjáték – Katudi Home Djeco – DJ08584 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Quetzal: A szent madarak városa társasjáték, Azul Mini társasjáték, Dohány pexeso gyerekeknek lovakkal 637-5, Sherlock & Moriarty – Társak társasjáték