Kavicskréta Crayon Rocks Színkavalkád (32 db-os) – Crayon Rocks

8 990 Ft

Cikkszám: 19962059537 Kategória:

Leírás

Szerezd be ezt a szuper Kavicskréta Crayon Rocks Színkavalkád 32 db-os szettet! A gyerekek igazán élvezik majd a kavicskréta használatát, könnyen tanulnak és fejlődnek általa, a gyönyörű színekkel csodálatos képeket alkothatnak! A kréták szójaviaszból készültek, semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, és könnyedén tárolhatóak! Alkotás közben a színek nem maszatolódnak el, a végeredmény garantáltan fantasztikus lesz! A kréták formája a kicsik ujjait a hárompontos helyes ceruzafogásra ösztönzi, így már előre gondoskodhatsz a jövőjükről is! Kavicskréta Crayon Rocks Színkavalkád (32 db-os) – Crayon Rocks A Crayon Rocks egy gyógypedagógus által, évtizedes tapasztalatai alapján kitalált és megalkotott kréta. Amellett, hogy szuper színpompás alkotások hozhatók vele létre, rendkívül hasznos is. A kréták kialakításuknak köszönhetően segítenek a gyerekeknek elsajátítani a helyes ceruzafogást, ami nagyon fontos lesz a későbbi írástanulásnál. A tesztek során kiderült, hogy jótékony hatásai vannak a különböző tanulási nehézségekkel, fejlődés-beli lemaradással küzdő, vagy autista gyermekek körében. A termék alapja a legtöbb zsírkrétával ellentétben szójaviasz és más növényi alapú viaszok, melyeket veszélytelen, por alapú pigmentekkel kombinálnak a csodás színek elérése érdekében. A Crayon Rocks krétái sikerélményhez juttatják a gyerekeket, segítenek finommotoros készségeik fejlődésében és abszolút biztonságosak számukra.

Gyakori kérdések

Ár a Kavicskréta Crayon Rocks Színkavalkád (32 db-os) – Crayon Rocks lhaj 8990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Cuki állatok – Rajzsablonok – Cute companions – Djeco, Megalens – nagyító, Tarkabarka fűzőcske társasjáték – Granna, Egzotikus állatok hajtogatással – Képalkotás hajtogatással – With small loops – DJ09868