Kavicskréta Just Rocks Boxes (64 db-os) – Crayon Rocks

17 490 Ft

Cikkszám: 705105850696 Kategória:

Leírás

Kavicskréta Just Rocks Boxes (64 db-os) – Crayon Rocks A gyerekek élvezik használatát, könnyen tanulnak és fejlődnek. A színek elvarázsolják őket egy új Világba. Semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz • Szójaviaszból készült • Az ujjakat a hárompontos helyes ceruzafogásra ösztönöz (csak így lehet megfogni) • Gyönyörű élénk színei vannak • Nem mázgálódik, nem maszatol • Lassan kopik • Nem tartalmaz olajszármazékot, természetes alapanyagból készül • Praktikusan tárolható Intézményi kiszerelés, a színek több árnyalata megtalálható. Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete! Kavicskréta Just Rocks Boxes (64 db-os) – Crayon Rocks A Crayon Rocks egy gyógypedagógus által, évtizedes tapasztalatai alapján kitalált és megalkotott kréta. Amellett, hogy szuper színpompás alkotások hozhatók vele létre, rendkívül hasznos is. A kréták kialakításuknak köszönhetően segítenek a gyerekeknek elsajátítani a helyes ceruzafogást, ami nagyon fontos lesz a későbbi írástanulásnál. A tesztek során kiderült, hogy jótékony hatásai vannak a különböző tanulási nehézségekkel, fejlődés-beli lemaradással küzdő, vagy autista gyermekek körében. A termék alapja a legtöbb zsírkrétával ellentétben szójaviasz és más növényi alapú viaszok, melyeket veszélytelen, por alapú pigmentekkel kombinálnak a csodás színek elérése érdekében. A Crayon Rocks krétái sikerélményhez juttatják a gyerekeket, segítenek finommotoros készségeik fejlődésében és abszolút biztonságosak számukra.

Gyakori kérdések

Ár a Kavicskréta Just Rocks Boxes (64 db-os) – Crayon Rocks lhaj 17490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Pöttyös szélforgó – Csináld magad hajtogatással – Spots – DJ07923, Csúszómászó állatok – fűzőjáték – My animals – Djeco – DJ08978, Tündér pom-pom – Pom-pom készítő – Fairy Pompoms – Djeco, Polipok – logikai játék – Guzzle – Djeco – DJ08471