Kék hullámok – Digitális gyermek karóra – Blue volute – DD00457

12 990 Ft

Cikkszám: 3070900004573 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Kék hullámok – Digitális gyermek karóra egy divatos és praktikus kiegészítő a kicsiknek. A karórán bájos, illusztrált számlap található, ami órát, percet és másodpercet mutat. Emellett rendelkezik stopper funkcióval is az idő mérésére. Az ütésálló toknak köszönhetően a karóra strapabíró és hosszú élettartamú. A vízálló kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy a kicsik bátran viseljék még a vízben játszva is. A világító gombnak köszönhetően pedig az idő ellenőrzése még éjszaka is könnyedén megoldható. Az SR626SW elemmel működő karóra állítható textil szíjjal rendelkezik, így könnyedén illeszkedik a csukló köré. A karóra méretei: 3,2 x 21,5 x 0,8 cm. A Djeco Kék hullámok – Digitális gyermek karóra 3 éves kortól ajánlott, azonban figyelem! Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas, mivel apró alkatrészeket tartalmaz, ami fulladásveszélyt jelenthet. Vedd meg most ezt a szuper karórát a kicsinek és segíts neki megtanulni az idő fogalmát játékos módon!

Gyakori kérdések

Ár a Kék hullámok – Digitális gyermek karóra – Blue volute – DD00457 lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 3 éveseknek - Hasonló termékek: Csereszívószál, Lila prizma – Digitális gyermek karóra – Purple prisma – DD00452, Felhőcskés óra – Gyermek karóra – Night – DD00432, Mókusos ovis táska – Óvodás táska – Squirrel