Kemet – A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték

12 470 Ft

Cikkszám: 3760146649330 Kategória:

Leírás

A Holtak Könyve bővítménynek köszönhetően egész Kemet leghatalmasabb hatalmi lapkáihoz férhetsz hozzá: Vér és Homok univerzumban. Azonban ennek a félelmetes tudásnak a hozzáférésnek ára van, mivel fel kell áldoznod az egységeidet, hogy tápláld a túlvilágot. Ezáltal rothadásba süllyedsz, egyre több presztízst veszítesz ellenfeleiddel szemben, és még értékes győzelmi pontjaidtól is megválsz. Ez az ára annak, hogy ilyen félelmetes képességekhez és a legijesztőbb lehetőségekhez férhess hozzá. Talán megtanulod megidézni a szörnyűséges Apophist, a tiszta gonoszság lényét, aki az alvilágban lakik. Talán a mindentudó Thotot, a sötét tudás tárházát is meg tudod hajlítani akaratod szerint. A Kemet – A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték egy fantasztikus lehetőséget kínál az ókori Egyiptom világának felfedezésére és az istenek közötti harcokban való részvételre. Akár egyedül, akár barátaiddal játszod, a játék izgalmas és fordulatos kalandokkal vár rád, amelyek garantáltan lekötik majd a figyelmedet. A játékban 2-5 játékos vehet részt, és az ajánlott életkor 14 éves kortól kezdődik. A játékmenet 90-120 percig tart, így bőven van idő az izgalmas taktikai csatákra és a stratégiai döntések meghozatalára. A Kemet – A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték számos díjat nyert el az évek során, többek között a Golden Geek játékév díjat, a Dice Tower játékév díjat és a Board Game Quest játékév díjat is elnyerte. Ez is bizonyítja, hogy a játék valóban kiváló minőségű és rendkívül élvezetes. Ha szereted az izgalmas kalandokat és a stratégiai játékokat, akkor a Kemet – A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték ideális választás számodra. Ne habozz tovább, csatlakozz te is az ókori Egyiptom isteneihez, és segíts nekik meghódítani az országokat a Vér és homok univerzumban!

Gyakori kérdések

Ár a Kemet – A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték lhaj 12470 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147, Racing Wire 23 – Cast – fém ördöglakat, Fekete történetek – Megtörtént esetek társasjáték, Virtú társasjáték