Kézi dob – Gyermek hangszer – Handle drum – Djeco

3 350 Ft

Cikkszám: 3070900060258 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Animambo kézi dob a Djecotól. Újabb fantasztikus fa hangszer, csodaszép rókás mintával! A Djeco Animambo kézi dob egy fantasztikus játék, amely tökéletesen ötvözi a szórakozást és a fejlesztést! A róka mintás dob kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a nagyszerű hangzást. A kézi dob használata nem csak szórakoztató, de nagyszerű módja annak, hogy fejleszd a ritmusérzékedet és ösztönözd a kreativitásodat. A játék alkalmas 3 éves kortól, és bármennyien játszhatnak vele. A játékidő pedig csak rajtad múlik! Kiváló többgyermekes családoknak és baráti társaságoknak, akik szeretnének együtt zenélni és együtt szórakozni. A Djeco Animambo kézi dob már elnyerte az emberek szívét, és számtalan elismerést kapott a hangzására és minőségére vonatkozóan. A Djeco márka a játékiparban egy megbízható és színvonalas választás, amely garantálja a minőséget és az élményt. Ha szereted a zenét és szeretnél egy fantasztikus játékot, ami egyszerre szórakoztató és fejlesztő, akkor a Djeco Animambo kézi dob a legjobb választás számodra! Kapd meg most és fedezd fel az élmények világát!

Gyakori kérdések

Ár a Kézi dob – Gyermek hangszer – Handle drum – Djeco lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: 6 húros Gitár – Gyermek gitár – Guitar 6 metallic ropes – Djeco, Háziállatos puzzle – Formabeillesztő – FormaBasic – Djeco, Ünnepi melódia – Forgó zenélő – Fantasy Melody – Djeco – DJ06053, Animambo Ukulele – Guitare – Djeco