Kézi dob – Gyermek hangszer – Handle drum – Djeco

3 350 Ft

Cikkszám: 3070900060258 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Animambo kézi dob a Djecotól. Újabb fantasztikus fa csodás hangszer, csodaszép rókás mintával! Kézi dob – Gyermek hangszer – Handle drum – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Kézi dob – Gyermek hangszer – Handle drum – Djeco lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékhangszer - Hasonló termékek: Jaguár csörgő – Bébi csörgő – Maracas jaguar, Animambo – Szájharmonica – Djeco, Hangszerszett – Gyermek hangszerszett – Musical carnaval, Állatos színes hangszerkészlet – Set of 3 instruments – Djeco