Kicsik művészkészlete – Művész készlet – Box of colours for toddlers – DJ09010

11 320 Ft

Cikkszám: 3070900090101 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szuper színpompás művészkészlet a Djeco-tól! Kicsik művészkészlete – Művész készlet – Box of colours for toddlers – DJ09010 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Kicsik művészkészlete – Művész készlet – Box of colours for toddlers – DJ09010 lhaj 11320 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: EXIT 7. – Rejtély az Orient Expresszen társasjáték – Piatnik, Infinity – Cast – fém ördöglakat, Woolfy – A három kismalac társasjáték – Djeco, Ki hol él? Párosító játék – Hide&Seek – Djeco