Kipp Kopp robot – Kalapácsos játék – Tap tap Robots – Djeco – DJ06646

11 990 Ft

Cikkszám: 3070900066465 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Fantasztikus készlet a fiatal tervezők és barkácsolók számára a francia Djeco márkától. Építsd meg a legviccesebb és legőrültebb robotokat szögekkel egy parafa táblára. Ez a kalapácskészlet színes fa robotalkatrészeket tartalmaz, amelyekkel a legőrültebb kombinációkat lehet elkészíteni. Rengeteg példakártya van a különböző robotok elkészítéséhez, de bármikor készíthetsz magadnak valami egyedit! A lehetőségek tárháza végtelen! A Djeco kalapálójátékot egy stabil, rekeszekkel ellátott tárolódobozba csomagolták. A játék fejleszti az ügyességet és a logikát. Tartalomjegyzék – egy erős kitűzőtábla – fakalapács – 5 mintakártya – 28 fa alkatrész – körmök.

Gyakori kérdések

Ár a Kipp Kopp robot – Kalapácsos játék – Tap tap Robots – Djeco – DJ06646 lhaj 11990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Pirates – Abys – Arty Toy figura – Djeco – DJ06824, Familou – kooperatív kártyajáték – Djeco, Mókás fejek – képalkotás gyurmával – Curls and straight hair – Djeco – DJ09890, Az állatkertben – Képalkotás ragasztással – My first collages – DJ09874