Kis oroszlán – Csináld magad – Little lion – DJ07965

4 950 Ft

Cikkszám: 3070900079656 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kifejezetten 4 éves és idősebb kisgyermekek számára tervezett kreatív készlet, amellyel szép álomfogót készíthet. A gyerekek a színes szalagokkal és zsinórokkal díszítik az oroszlánt, majd a vastag matricákkal díszítik az állványt. Gyönyörű dísztárgy, amelyet a hálószobába lehet akasztani, hogy elűzze a rossz álmokat. A Djeco kreatív készletei között megtalálható a Kis oroszlán – Csináld magad – Little lion – DJ07965 is, amelyet kifejezetten kisgyermekek számára ajánlunk. A játék alkalmas 4 éves kortól kezdve, és a gyerekeknek lehetővé teszi, hogy saját álomfogót készítsenek. A készletet tartalmaz egy vastag kartonból készült, előre kivágott tartót, amelyet a gyerekek színes szalagokkal és fonallal díszíthetnek. A készletben található vastag kartonból készült matricák segítségével a gyerekek felöltöztethetik az oroszlánt, majd felhelyezhetik az álomfogóra. Az álomfogó egy szép dekoráció lehet a gyerekszobában, amely segít elűzni a rossz álmokat. A készletet használati útmutató kíséri, és tartalmaz egy kerek végű műanyag tűt és ragasztópárnákat. A Kis oroszlán – Csináld magad – Little lion – DJ07965 készlet mérete 15 x 40 cm, és a Djeco cikkszáma DJ07965. A játék alkalmas egy játékos vagy több játékos részére, így a család minden tagja részt vehet a kreatív alkotómunkában. A Djeco márka kreatív játékai az évek során számos díjat nyertek, és a Kis oroszlán – Csináld magad – Little lion – DJ07965 is biztosan elnyeri a kisgyermekek és szülők tetszését. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét is. Ha szeretnéd, hogy gyermeked szórakoztató és kreatív elfoglaltsággal tölthesse az időt, válaszd a Kis oroszlán – Csináld magad – Little lion – DJ07965 készletet. A játék nem csak szórakoztat, hanem segít a gyerekeknek kifejezni kreativitásukat és fejleszteni képességeiket. Ráadásul az elkészült álomfogó egy szép dekoráció lehet a gyerekszobában.

Gyakori kérdések

Ár a Kis oroszlán – Csináld magad – Little lion – DJ07965 lhaj 4950 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Sárkányos pörgettyű készítő – Csináld magad – Dragons, Jósló csiki-csuki állat mintás – Origami – Bird game – Djeco, Ékszerkészítő – Ékszer készítés sodrással – Spring bracelets – Djeco, Vízfesték korongos 36 szín . 36 colours cakes – Djeco