Kozmikus zseton csúzli – Csináld magad – Kosmik – DJ07913

5 590 Ft

Cikkszám: 3070900079137 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kreatív készlet 3 katapultmodellel, amelyek mozaikmatricákkal vannak díszítve. Keresd meg a számokat a katapultokon, és ragaszd rájuk a megfelelő matricákat. Ha mindhárom modell elkészült, már csak a zsetonokat kell hozzáadnod, és meghódíthatod a galaxist! Tartalom: 3 darab vastag kartonból készült katapult a zsetonokhoz, 15 darab zseton, 6 darab gumiszalag, 4 darab habszivacs fém mozaikmatrica, 1 darab használati utasítás. Életkor: + 5 év Termék mérete: 22 x 18 x cm A Djeco Kozmikus zseton csúzli kreatív készletet minden kis kalandor imádni fogja! Ez a csomag 3 katapultmodellt tartalmaz mozaikmatricákkal, amelyek segítségével kisgyermekednek meg kell találnia a számokat a katapultokon, majd ragasztania kell a megfelelő matricákat hozzájuk. Ha mindhárom modell kész, már csak a zsetonokat kell hozzáadnod, és meghódíthatod a galaxist! A csomag tartalmazza az összes szükséges anyagot, hogy kisgyermeked szórakozz és kreatív legyen, beleértve 3 vastag kartonkatapultot a zsetonokhoz, 15 darab zsetont, 6 darab gumiszalagot, 4 darab habszivacsot és fém mozaikmatricákat, valamint egy használati utasítást. Ez a játék kiváló választás azoknak a gyermekeknek, akik szívesen alkotnak és játszanak egyaránt. A Djeco Kozmikus zseton csúzli kreatív készletet a 5 éves és annál idősebb gyermekek számára ajánljuk. A játék ideális lehetőséget nyújt arra, hogy a kicsik közben fejlesszék a kézügyességüket és a finommotoros készségeiket. Az elnyert díjak listája bizonyítja, hogy a Djeco márka termékei mindig magas minőségűek és szórakoztatóak. A Djeco Kozmikus zseton csúzli kreatív készlet a DJ07913 cikkszámon érhető el, és garantáltan órákon át tartó szórakozást kínál a gyerekeknek. Vásárold meg most, és segítsd kisgyermekedet abban, hogy felfedezhesse a galaxis csodáit!

Gyakori kérdések

Ár a Kozmikus zseton csúzli – Csináld magad – Kosmik – DJ07913 lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Cecile írószer doboza – Írószer – Mini Cecile boksz Djeco – DD03676, Filctoll szett 16 darabos – 16 thin markers – Djeco – DJ08796, Lisa titkos naplója varázs tollal – Napló – Lisa secret notebook – Magic felt pen – Djeco, Fény és árnyék lámpa készítő – Csináld magad – Light and shadow – FSC MIX – DJ07975