Kreatív Dzsungel – Mozaikoló – Jungle douce – Djeco

6 390 Ft

Cikkszám: 3070900090972 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Színpompás mozaikkészítő. Állati mulatság! Kreatív Dzsungel – Mozaikoló – Jungle douce – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Kreatív Dzsungel – Mozaikoló – Jungle douce – Djeco lhaj 6390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: BAMBINO LÜK Keret+füzet Okostábla, Logico Primo keret, Pötyi 10mm 230 db bőröndben – Miniland, Mini LÜK LDI-237 Hangoztató2-4. oszt