Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211

4 060 Ft

Cikkszám: 3070900062115 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Képkirakó lécekből állatokkal, színek és geometriai formák tanulásához. A Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211 egy fantasztikus játék, amelyet minden gyereknek ajánlunk, aki szeret játszani és tanulni is egyszerre. A képkirakó lécekből állatokkal, színekkel és geometriai formákkal segít a gyerekeknek fejleszteni a megfigyelőképességüket, a finommotorikus képességeiket, valamint az alapvető színek és formák felismerését. A játék hat különböző állatból áll, amelyek mindegyike különböző színt visel. A zöld orrszarvú, sárga csibe, piros csillag, lila páva, kék egér és narancssárga boci mind-mind izgalmas és színes állatok, amelyekkel a gyerekek imádni fogják játszani. A Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211 játék két vagy több játékos számára alkalmas, így ideális választás lehet családi játékestékre vagy barátokkal való játékra is. Az ajánlott életkor 3 éves kortól kezdve, így az óvodások és a kisiskolások is élvezhetik a játékot. A játékmenet egyszerű, de izgalmas. A gyerekeknek össze kell rakniuk az állatokat a hozzájuk tartozó lécekből. A lécecskék eleje és vége színes, így a gyerekeknek nem csak a formák összeillesztésével, hanem a színek egyeztetésével is kell foglalkozniuk. A játékidő kb. 15-20 perc, így nem fogja unalmassá tenni a gyerekek számára. A Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211 játék elnyert már több díjat is, amelyek arról tanúskodnak, hogy ez a játék valóban izgalmas és értékes időtöltés a gyerekek számára. Ha Te is szeretnéd, hogy a gyereked játékosan tanuljon és fejlődjön, akkor válaszd a Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211 játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211 lhaj 4060 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Hangadó társasjáték, Készítsünk csodás képeket – Kollázs technika – So pop – Djeco, Unikornisok: A rémes ménes társasjáték, Puzzle Old Library Mysterious Educa 500 darabos és Fix ragasztó 11 évtől