Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – Djeco

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900085558 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Négy bűbájos jó barát próbál eljutni a jégkunyhóba, hogy felmelegedjenek. Legyél Te a Little cooperation nyertese, és juss el te a leghamrabb a célba! Négy bűbájos jó barát próbál eljutni a jégkunyhóba, hogy felmelegedjenek. De vigyáznod kell, mert, nagyon vékony a jég! Roppant óvatosnak kell lenniük, hogy be ne szakadjon alattuk. Ahhoz hogy célba érjenek, egymás segítségére van szükségük. Ezzel a játékkal, már egészen kicsi korban megtanulják a gyerekek az együttműködést, és a csapatszellemet. 2,5 – 5 éves korúaknak ajánljuk. Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – DjecoEnnek a nagyszerű társasjátéknak – Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – Djeco– ajánlott játékosszáma: Családi (2-5 fő). A társast akár már -2,5 éves kortól ajánljuk játszani. Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – Djeco lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Logico Primo keret, Szivárvány – Gyöngyfűző – Wooden beads, Rainbow – DJ09823, Mini LÜK LDI-203 Szemrevaló fejtörők, Egzotikus állatok – Hajtogatás – Wildlife – Djeco