Lou, a húzós kutya – Húzós fajáték – Lou – DJ06258

6 950 Ft

Cikkszám: 3070900062580 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Lou egy kis kutya alakú, vidám és színes húzható játék, amely bármely gyermek számára izgalmas kiegészítő lehet. A csendes kerekeknek köszönhetően, Lou könnyen követheti a kisgyermek első lépéseit, és támogathatja a fejlődésüket. A játék garantáltan szórakoztató és interaktív időtöltést kínál a kisgyermekek számára. A Lou játék FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, így biztos lehet benne, hogy környezetbarát, fenntartható alapanyagokat tartalmaz. A méretei: 14,5 x 15 x 7,5 cm, így ideális méretű a kisgyermekek számára. Az 18 hónapos kortól ajánlott Lou játék egy vagy több játékos számára is alkalmas, és egyszerűen használható. A játékidő hossza függ a gyermek játékszenvedélyétől. A Djeco márka a játékiparban már sok éves tapasztalattal rendelkezik. A cég elkötelezte magát amellett, hogy minőségi, kreatív és fejlesztő játékokat kínáljon a gyermekek számára. A Lou játék egyike ezeknek a minőségi és kreatív játékoknak, amelyek a Djeco márka értékeit tükrözik. Az egyszerű, de szórakoztató dizájn és a kiváló minőségű anyagok, amelyekből a Lou játék készült, biztosítják, hogy a kisgyermekek számára érdekes és interaktív játékélményt nyújtson. A Lou játék egy remek választás, ha minőségi és tartalmas játékot keresel a kicsik számára!

Gyakori kérdések

Ár a Lou, a húzós kutya – Húzós fajáték – Lou – DJ06258 lhaj 6950 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Indy – Húzós játék – Djeco, Csavarozz és guríts – Csavarozós játék – Vis'n'roll – Djeco, Repülő Ford Anglia mechanikus modell, Szélmalom mechanikus modell – Ugears