Lovas karkötő – Gyermek ékszer – Joe bracelet Djeco – DJ06974

2 400 Ft

Cikkszám: 3070900069749 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Joe karkötő egy gyönyörű ékszer, amely gyermekek számára lett tervezve. A karkötő egy aranyozott fémláncon található Joe Tinyly figurás medállal, amelyet egy patkó alakú színes charm díszít. A készlet tartalmazza az állítható csattal ellátott aranyozott fémláncot, a medált és a charmot is. A karkötő könnyen igazítható a csuklóhoz, így kényelmesen viselhető. A Joe karkötő tökéletes választás kislányoknak, akik szeretik az ékszereket és a kreatív játékot. A Djeco termékei garantáltan magas minőséggel készülnek, így hosszú távon örömöt okoznak a gyerekeknek. A játék alkalmas 3 éves kortól kezdve. A Joe karkötő ideális ajándék lehet barátoknak, testvéreknek vagy bármilyen alkalomra. Engedd, hogy a gyermeked stílusosan tündököljön a Djeco Joe karkötővel!

Gyakori kérdések

Ár a Lovas karkötő – Gyermek ékszer – Joe bracelet Djeco – DJ06974 lhaj 2400 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Zenedobozok, Ékszerdobozok - Hasonló termékek: Lujza karkötője – Gyermek ékszer – Luz Bracelet Djeco – DJ06977, Sidonia karkötője – Gyermek ékszer – Sidonie bracelet Djeco – DJ06976, Édes Karkötő – Gyermek ékszer – Tutti bracelet Djeco – DJ06979, Tündéri karkötő – Gyermek ékszer – Elfe bracelet Djeco – DJ06973