Macis formabedobó – Formabedobó – BabyBoomi Djeco – DJ06137

8 290 Ft

Cikkszám: 3070900061378 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ez a Macis formabedobó a Djeco egyik terméke, amelyet a BabyBoomi sorozat részeként fejlesztettek ki. A formabedobó egy fa alapú rendszerező dobozt tartalmaz, amelyen egy maci arca és tükör található. Nagy meglepetést okoz, hogy mindent láthatunk a tükörben visszatükrözve! A gyerekeknek csak be kell csúsztatniuk a három geometriai formát a megfelelő helyre, hogy a maci arca kialakuljon. Ezután csak húzni kell a nyelvet, és a formák eltűnnek! Ezt a terméket nagyon szeretjük, mert: – Az okos mechanizmus lehetővé teszi, hogy csak a kart kell odébb tolni a formák begyűjtéséhez. – A darabok vastagak és könnyen megfoghatóak, így ideálisak a kisgyermekek számára. – Van benne egy tükör, amiben meg lehet nézni a saját tükröződésünket. – 100% FSC® minősített fa alapanyagból készült. A csomag tartalma: 1 tükrös rendszerező doboz, 3 geometriai forma és 1 fa kart. A terméket Magali Attiogbé tervezte. A Macis formabedobó garantáltan órákig leköt majd minden gyermeket! Játék közben a kicsik nemcsak fejleszthetik a kézügyességüket és a formafelismerő képességüket, hanem rácsodálkozhatnak a tükörben látható saját magukra is. Ez a termék remek választás minden kisgyermek számára, akár egyedül, akár barátaival játszik. Tedd még ma izgalmassá a gyermeked számára a formafelismerést és a játékot ezzel a kiváló minőségű és szórakoztató Macis formabedobóval!

Gyakori kérdések

Ár a Macis formabedobó – Formabedobó – BabyBoomi Djeco – DJ06137 lhaj 8290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 1,5 éveseknek - Hasonló termékek: Kék álom bölcső – Szerepjáték – Rocking cradle Blue Dream Djeco – DJ07848, Virágos baba hálózsák – Szerepjáték – Sleep sack Flowers – DJ07864, Gyurma henger – Gyurma hengerlő – Myplastirollers Djeco – DJ09035, Hipp-hopp a szavannán – Ugrálós állatok – Multi Pop – DJ06291