Mágneses geometriai formák – Geocharacter – Djeco

12 990 Ft

Cikkszám: 3070900031364 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A végtelenségig variálható a mágneses geometriai forma. Mágneses geometriai formák – Geocharacter – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Mágneses geometriai formák – Geocharacter – Djeco lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mágneses építőjáték - Hasonló termékek: Vicces állatok – Mágneses kirakó (24 db) – Crazy animals – Djeco, Kacsahorgászat Fishing Duck – Djeco, Mágneses peca – Coloured fishing – Djeco, Geoform – Mágneses kirakó – Djeco