Marie írószer doboza – Marie doboza – Marie box set – DD03503

11 190 Ft

Cikkszám: 3070900035034 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco irodaszer szettjében mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a hétköznapokban. Praktikus és csodaszép! Marie írószer doboza – Marie doboza – Marie box set – DD03503 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Marie írószer doboza – Marie doboza – Marie box set – DD03503 lhaj 11190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Polipok – logikai játék – Guzzle – Djeco – DJ08471, Közlekedő járművek – Rajzsablonok – Tranports & co – Djeco, Bilibo Mini 6 db-os fejlesztő játék készlet, Báránykás logika – Sheep logics – Djeco