Matató állatok 2. – Finommotorika fejlesztő – Attachtou – Djeco – DJ01666

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900016668 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Válaszd a Djeco fajátékat a finommotorika fejlesztéséhez! Segíts öltözködni az aranyos állatoknak, ismerkedj a csatok, övek és cipőfűző használatával! Az aranyos állatok biztosan belopják magukat a kicsik szívéve. Természet és gyerekbarát fejlesztőjáték már 3 éves kortól! A Djeco Matató állatok 2. játék egy kiváló eszköz a kisgyermekek finommotorikus képességeinek fejlesztésére. A játékot 3 éves kortól ajánljuk, és akár 4 játékos is játszhat vele egyszerre. A játék megnyerő elemei az aranyos, színes állatfigurák, amelyek által a gyerekek megismerkedhetnek a csatok, övek és cipőfűzők használatával. A játék időtartama változó, attól függően, hogy a játékosok milyen gyorsan tudnak öltöztetni egy-egy állatfigurát. A játék során a gyerekeknek nem csak a finommozgásuk fejlődik, de a szem-kéz koordináció és a problémamegoldó képesség is erősödik. A Djeco márka termékei között a Matató állatok 2. játék is kiemelkedően népszerű. A gyerekek imádják az aranyos állatfigurákat, és örömmel vesznek részt a játékban. A játék innovatív kialakítása és a színpompás kinézete miatt is egyedülálló az egyetemes játékpiac színterén. A játék már elnyert néhány díjat is a kategóriájában, ami az állatfigurák és a finommotorikus fejlesztés sikeres kombinációjának köszönhető. A Djeco Matató állatok 2. játék (DJ01666) ráadásul a gyerekek és a szülők számára is biztonságos és környezetbarát játékot jelent, mert a termék anyagai természet- és gyerekbarátak. Válaszd a Djeco Matató állatok 2. játékot a finommotorikus képességek fejlesztéséhez! A játék nem csak szórakoztató, de segít a gyerekeknek abban, hogy olyan alapvető képességeket fejlesszenek, amelyek az élet számos területén hasznosak lehetnek. Legyél te is részese ennek a fantasztikus játékélménynek!

Gyakori kérdések

Ár a Matató állatok 2. – Finommotorika fejlesztő – Attachtou – Djeco – DJ01666 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Beez – Mééz társasjáték, Kartográfusok: Affril térképcsomag, Age of Steam – Deluxe kiadás – II. kiegészítő társasjáték, Helix – Cast – fém ördöglakat