MCG Premium Standard Euro kártyavédő (sleeve) – 50db/csomag

840 Ft

Cikkszám: 601629914626 Kategória:
Mark: Gémklub

Leírás

50 átlátszó tok csomagonként. Vastagság: 100 mikron (0.1MM /egy oldal) Illeszkedik a következő méretű kártyákhoz: 59 x 92 MM Példa játékok: Agricola, Dominion, Le Havre, Battlelore, Castle Panic, Alhambra, Summoner Wars, Las Vegas és még sok más.Ha Te is szenvedélyesen játszol társasjátékokat, akkor bizonyára tudod, hogy az értékes és ritka kártyák védelme kiemelten fontos. Éppen ezért ajánljuk Neked a MCG Premium Standard Euro kártyavédőt, amely a legjobb megoldás a kártyáid védelmére! A csomagban 50 db átlátszó tok található, amelyek minőségi anyaguknak köszönhetően hosszú távon is megőrzik a kártyáid állapotát. A vastagságuk 100 mikron, így biztos lehetsz abban, hogy a kártyáidat megfelelően védik a sérülésektől. Az illeszkedése pedig tökéletes a 59 x 92 mm-es méretű kártyákhoz, így a fent említett játékok mellett még sok más társasjátékhoz is használhatod őket. A MCG Premium Standard Euro kártyavédő már több díjat is elnyert, amelyek bizonyítják a minőségét és az elismerést, amit a vásárlói részéről kapott. Az ajánlott életkor mindenki számára megfelelő, hiszen a játékhoz nincs korhatárhoz kötve, egyedül vagy akár barátaiddal is játszhatsz. A játékidő pedig nem csak szórakoztató, de akár órákig eltarthat, hiszen az izgalmas játékmenet és a kártyáid védelme garantáltan leköti majd a figyelmedet. A MCG Premium Standard Euro kártyavédővel tehát nem csak a kártyáidat védheted meg, de egy olyan játékélményt is biztosíthatsz magadnak, amelynek garantáltan nem lesz vége! Ha megvásárolod a MCG Premium Standard Euro kártyavédőt, akkor biztos lehetsz abban, hogy a kártyáid védelme és az izgalmas játékmenet garantált lesz. Ne habozz, válaszd a minőséget és vásárold meg a MCG Premium Standard Euro kártyavédőt még ma!

Gyakori kérdések

Ár a MCG Premium Standard Euro kártyavédő (sleeve) – 50db/csomag lhaj 840 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Kartográfusok: Hősök társasjáték, Boldog párkapcsolat megerősítések, Summoner Wars társasjáték, Színtahal társasjáték