Méhviaszceruza, 8 színű, fémdobozban – Stockmar

3 048 Ft

Cikkszám: 4019365310002 Kategória:
Mark: Stockmar

Leírás

A Stockmar cég méhviasz termékei egyedülállóak a magyar piacon. Kizárólag természetes alapanyagból készült méhviasz kréták kiválóan megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészeti elvárásoknak. A méhviasz kréták színének ragyogása, sokoldalú használata és illata feléleszti a gyermekek érzékeit. Legyen szó akár rajzolásról, festésről, rétegzésről, kaparásról, a színek megolvasztásáról a Stockmar termékek évekig tartó tiszta és örömteli rajzélményt nyújtanak. Méhviaszceruza, 8 színű, fémdobozban – Stockmar Készíts színpompás alkotásokat a Stockmar termékeivel! Az összeállítások Goethe színkörén alapulnak, az alapszíneken túl a szivárvány minden színét tartalmazzák. A harmonikus színösszeállítások lehetővé teszik a páratlan művészi alkotások létrehozását. A gyártás során válogatott alapanyagokat használnak, így a termékek gyerek- és környezetbarátok. Rajzolj méhviaszkrétával vagy modellezz méhviaszgyurmával, a végeredmény biztosan káprázatos lesz!

Gyakori kérdések

Ár a Méhviaszceruza, 8 színű, fémdobozban – Stockmar lhaj 3048 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Miniland Pötyi logikai játék – Activity Pegs 31787, Vízes vizi állatok – Képalkotás gyöngyökkel, vízzel – Artistic aqua – Sea charm – Djeco, Válltáska kicsiknek is – Handbag&accessories – Djeco, Kavicskréta Red Velvet 16 szín – Crayon Rocks