Méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek – Stockmar

2 709 Ft

Cikkszám: e866863285ac Kategória:
Mark: Stockmar

Leírás

A Stockmar cég méhviasz termékei egyedülállóak a magyar piacon. Kizárólag természetes alapanyagból készült méhviasz kréták kiválóan megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészeti elvárásoknak. A méhviasz kréták színének ragyogása, sokoldalú használata és illata feléleszti a gyermekek érzékeit. Legyen szó akár rajzolásról, festésről, rétegzésről, kaparásról, a színek megolvasztásáról a Stockmar termékek évekig tartó tiszta és örömteli rajzélményt nyújtanak. Méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek – Stockmar Készíts színpompás alkotásokat a Stockmar termékeivel! Az összeállítások Goethe színkörén alapulnak, az alapszíneken túl a szivárvány minden színét tartalmazzák. A harmonikus színösszeállítások lehetővé teszik a páratlan művészi alkotások létrehozását. A gyártás során válogatott alapanyagokat használnak, így a termékek gyerek- és környezetbarátok. Rajzolj méhviaszkrétával vagy modellezz méhviaszgyurmával, a végeredmény biztosan káprázatos lesz!

Gyakori kérdések

Ár a Méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek – Stockmar lhaj 2709 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Az álomtündér 2 – Az Árnyas-tó titka, Erdei állatok ML25126, Méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban – Stockmar, BAMBINO LÜK Keret+füzet Okostábla