Mesék összeérése, 54 db-os megfigyelő puzzle – Tales – 54pcs – Djeco

5 450 Ft

Cikkszám: 3070900075610 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Meseország! A poszter mintájára készísd el különös puzzle alkotásod. A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. A Tales – Mesék összeérése nevű társasjáték egy 54 darabos megfigyelő puzzle, amelyet a Djeco készített el. A játék célja, hogy a játékosok a poszteren látható minta alapján összeállítsák a puzzle darabjait, és így létrehozzanak egy saját alkotást. A játék ideális kisgyermekeknek, akiknek fejleszteni kell a logikai gondolkodásukat, a szín- és formafelismerésüket, a kézügyességüket és finommotorikájukat. Azonban, az egész család számára szórakoztató és egyben gondolkodtató játék lehet. A játékhoz nincs szükség semmilyen különleges tudásra, így bárki könnyen és gyorsan megtanulhatja játszani. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy melyik nehézségi szintet választjuk. Az átlagos játékidő körülbelül 30 perc, de a játékmenet sebessége és a játékosok száma is befolyásolja a játékidőt. A Tales – Mesék összeérése játékot értékesítők körében nagyon népszerű, és számos díjat nyert el, mint például a Parents’ Choice Gold Award és a Creative Child Magazine Award. Ha szereted a puzzle játékokat és a mesés világot, akkor a Tales – Mesék összeérése társasjáték a tökéletes választás számodra. Változatos nehézségi szintjeivel és fantasztikus kivitelezésével hosszú órákra leköti a figyelmedet, és garantáltan sok-sok szórakozást nyújt majd. Ne habozz, próbáld ki te is a Tales – Mesék összeérése játékot, és éld át a mesés kalandok izgalmát!

Gyakori kérdések

Ár a Mesék összeérése, 54 db-os megfigyelő puzzle – Tales – 54pcs – Djeco lhaj 5450 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Akropolisz társasjáték, ETIQ társasjáték, Odalent: Kalandok a mélyben 2. kiadás társasjáték, After the Empire társasjáték