Mistigriff – Kártyajáték – Mistigriff

2 890 Ft

Cikkszám: 3070900051423 Kategóriák: ,
Mark: Djeco

Leírás

A legjobb misztikus kártyajáték, amivel valaha csak játszottál! A Mistigriff egy izgalmas kártyajáték a Djeco-tól, amelyben egy sárkánnyal kell megküzdenünk. A játék célja, hogy minél több bátorságot szerezzünk. A játékosok egymás ellen játszanak, és aki a legtöbb bátorságot gyűjti össze, az nyeri meg a játékot. A játékban 36 kártya található, amik mágikus erővel bírnak és egész játék során a kezünkben maradnak. A Mistigriff sárkány elleni harc során a legyőzött sárkány 1 bátorságot jelent. Az egyik kártya pedig különösen értékes, hiszen az eltávolítja a Mistigriff sárkány negatív hatását, amikor a játékosnak mindkét kártyája megvan. A kártyák felhasználása során fontos figyelembe venni a szörnyek fajtáját. A kártyák ? szörnyet képviselnek, ezért ahhoz, hogy egy egész szörnyet kapjunk, csak két kártyát gyűjtsünk össze ugyanazzal a szörnnyel. A játék ideális 2-4 játékos számára, és 6 éves kortól ajánlott. A játék időtartama rövid, általában 10-20 perc. A játék könnyen megtanulható és lebilincselően izgalmas. A gyerekek fejleszthetik a stratégiai gondolkodásukat, miközben szórakoznak. A Djeco márka minőségi játékokat kínál a gyermekek számára, amelyek segítik az oktatást, a kreativitást és a szórakozást. A Mistigriff kártyajáték egy kiváló választás, ha szeretnénk a gyerekeket lekötni egy izgalmas játékkal. A játék mindemellett elnyerte a 2017-es Vuoden Peli Junior díjat is, ami azt jelenti, hogy a legjobb gyerekjátékok közé tartozik. Próbáld ki most, és élvezd a játék nyújtotta izgalmakat!

Gyakori kérdések

Ár a Mistigriff – Kártyajáték – Mistigriff lhaj 2890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártyajátékok - Hasonló termékek: Virágvarázs társasjáték, Cat Lady: Boldogságdoboz kiegészítő kártyajáték, Bécsi standard römikártya 2*55 lap – Piatnik, Happy City társasjáték

Nezařazené - Hasonló termékek: 55 kérdés, amelyek segítenek a céljaid kitűzésében és elérésében (beszélgetésindító kártyák), Csótányleves-Kakerlakensuppe kártyajáték, Dínók – homokszórós kreatív szett, Scythe promó kártyacsomag 1.