Mix Familly – Stratégiai kártyajáték – Mix Familly Djeco – DJ05083

3 290 Ft

Cikkszám: 3070900050839 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Mix Familly stratégiai kártyajáték egy igazi gyöngyszem a Djeco termékek között. A játékban a családoknak kell létrehozniuk boldog és harmonikus családi egységeket. A családok 3 különböző, azonos színű vagy azonos állatból állnak, de látszólag egyszerűbbnek tűnik, mint amilyen valójában. A játék tartalmaz 36 kártyát és egy szabályfüzetet, amely 10 nyelven olvasható. A Mix Familly nem csak egyszerű családi játék, hanem egy kis memória és stratégia is szükségeltetik hozzá. A játék 2-4 játékos számára ajánlott, 6 éves kortól. A játékidő kb. 15 perc, így garantáltan fel tudod színesebbé tenni a szabadidődet és el kívánod kapni a családodat a játékra. A Djeco Mix Familly stratégiai kártyajáték garantáltan elvarázsol minden játékost és a családismertetők során is a kedvencévé válik.

Gyakori kérdések

Ár a Mix Familly – Stratégiai kártyajáték – Mix Familly Djeco – DJ05083 lhaj 3290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Sajtvadászat – Alles käse társasjáték, Csótányleves-Kakerlakensuppe kártyajáték, Napraforgók völgye társasjáték, Hamupipőke társasjáték – Granna