Mókás állatfejek – Csináld magad lufival – Animal balloons – DJ07910

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900079106 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Dobd fel a hangulatot, kreálj mókás állatokat az egyszerű léggömbökből! Mókás állatfejek – Csináld magad lufival – Animal balloons – DJ07910 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Mókás állatfejek – Csináld magad lufival – Animal balloons – DJ07910 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játék - Hasonló termékek: Tündérbirodalom – Kollázs készítő – Collages – Fairyland – Djeco, Magali kis barátai – Képalkotás minta satírozással – Patterns to rub . Magali's friends – Djeco, Muzsika – Mini nyomda – Music – Djeco, Bogárkák – Képalkotás karcolással – Bugs – Djeco