Mókus és barátja – Húzós játék – Max & Ola – Djeco

9 460 Ft

Cikkszám: 3070900062221 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mókuska és barátja, a nyuszi imádnak utazni! húzós játék az egészen kicsi gyerkőcöknek is! Mókus és barátja – Húzós játék – Max & Ola – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Mókus és barátja – Húzós játék – Max & Ola – Djeco lhaj 9460 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Babáknak szóló játék - Hasonló termékek: Csibe csörgő – Csörgő – Pikikot, Kelj fel Pingvin babacsörgő – Djeco, Sophie zsiráf + natur rágóka Fotós, Sophie Baba az autóban ledes (angol)