Munchkin Warhammer 40.000 – Malaszt és mordály kiegészítő

5 620 Ft

Cikkszám: 33a2023eabea Kategória:

Leírás

Készülj fel, nem most fogsz barátokat szerezni! Rúgd be az ajtót! Küzdj meg a szörnnyel! Markold fel a kincset! Érd el a 10. szintet és győzz! Ölj meg néhány szörnyet, és döfd hátba a cimboráidat a messzi jövő rémsetétjében! ok A Munchkin Warhammer 40.000 – Malaszt és Mordály kiegészítője a klasszikus Munchkin játékot egy új dimenzióba helyezi. A Warhammer 40.000 világába kalauzol el minket, ahol a játékosok szörnyekkel és más játékosokkal küzdenek meg, hogy elérjék a 10. szintet és megszerezzék a legtöbb kincset. A kiegészítő 112 kártyával rendelkezik, melyek új lehetőségeket nyújtanak a játékhoz. A Malaszt és Mordály izgalmas és kihívásokkal teli játékélményt kínál minden Munchkin rajongónak, aki szeretné felfedezni a Warhammer 40.000 univerzumát. A játék 3-6 fő részére ajánlott, és 10 éves kor felett már játszható. A játékidő változó, de általában 60-90 percet vesz igénybe. A Munchkin Warhammer 40.000 – Malaszt és Mordály kiegészítő már elnyerte a boardgamegeek.com Golden Geek Best Board Game Expansion díját, és az Origins Awards Best Card Game Expansion díját is. Ez bizonyítja, hogy a játék nagyszerű és kiválóan kiegészíti a már meglévő Munchkin játékot. Ha szereted a fantasztikus játékokat, és szeretnél egy újabb dimenziót hozzáadni a Munchkin játékélményhez, akkor a Munchkin Warhammer 40.000 – Malaszt és Mordály kiegészítője tökéletes választás számodra. Legyél részese a szörnyekkel és kincsekkel teli kalandnak, és éld át a Warhammer 40.000 univerzumát a saját bőrödben! Rendeld meg most, és legyél részese a legjobb Munchkin játékélménynek!

Gyakori kérdések

Ár a Munchkin Warhammer 40.000 – Malaszt és mordály kiegészítő lhaj 5620 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártya - Hasonló termékek: Sherlock társasjáték – Granna, Klasszikus autók römi kártya 55 lapos – Piatnik, Magyar kártya piros dobozos Piatnik, Piatnik 100% Plasztik Francia kártya 2*55 lapos