Munchkin Zombik 3 Társasjáték – Beteg helyek magyar kiadás

5 750 Ft

Cikkszám: 9c8223225d65 Kategória:

Leírás

Itt Munchkin Zombik 3 kikegészítője. A pakli a MUNCHKIN ZOMBIK 20 darab kétszeres méretű kalandlapjából áll Olyan helyek vannak benne, ahol fincsi husit lehet találni! A laktanya, az élőholtak hátborzongató, magányos kunyhója, a találkozó Nem is kell sorolni tovább. Hozzá 16 kapu, mint az áthatoltak a védelmen és a körbejárás, amelyek segítségével éhes élőholtakból álló csapatotok folyamatosan hajkurászhatja a zamatos kis túlélőket. A Beteg helyek a Munchkin Zombik kiegészítője, nem önálló játék! – 16 kapu kártya, amelyek segítségével áthatolhattok az élőholtak védelmén – A játék szabályai, amelyek segítenek megérteni a játék menetét és a szabályokat A Munchkin Zombik 3 Társasjáték egy fantasztikus kalandra hív, ahol meg kell küzdened az élőhalottakkal, hogy eljuss a fincsi husikhoz. A játékban 3-6 játékos játszhat, és ajánlott korosztálya 10 éves kortól. A játékidő nagyjából 60 perc, így egy kisebb összejövetelre vagy egy játék estére is ideális választás lehet. A Munchkin Zombik 3 Társasjáték számos díjat nyert el az évek során, köszönhetően az izgalmas és fordulatos játékmenetnek, valamint a fantasztikus grafikáknak. A játékot két kétszeres méretű kalandlappal és 16 kapu kártyával egészítették ki, így még izgalmasabbá vált a játékmenet. Ha szereted a társasjátékokat és az élőhalottak világát, akkor ne habozz, és vásárold meg a Munchkin Zombik 3 Társasjátékot. A játék garantáltan izgalmas, és rengeteg nevetést és örömet hoz majd az egész családnak vagy baráti társaságnak. Élvezd a kalandokat, és küzdj meg az élőhalottakkal, hogy megkapard a fincsi husikat!

Gyakori kérdések

Ár a Munchkin Zombik 3 Társasjáték – Beteg helyek magyar kiadás lhaj 5750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártya - Hasonló termékek: Aranyásók 3 – Párbaj kártyajáték, Csótánypóker Royal társasjáték, Aranyásók 2 kártyajáték kiegészítő Piatnik, Specific kártyajáték