Nagy ruhafogas Pomea babaruhákhoz 3 vállfával – Szerepjáték – Large clothes rack, 3 hangers – DJ07782

12 590 Ft

Cikkszám: 3070900077829 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco termékeinek egyik kiváló választása a nagy ruhafogas Pomea babaruhákhoz. Ez a jól megtervezett, fából készült állvány tökéletesen helytakarékos és praktikus megoldást nyújt a babád ruháinak tárolására. Az állvány egy akasztórúddal és polccal ellátott, így biztosítva a különböző holmik számára elegendő helyet. A csomag tartalma egy fából készült állvány, valamint 3 darab fa vállfa. Az állvány mérete 41 x 17 x 42 cm, ami ideálissá teszi a szobában való elhelyezést, anélkül hogy túl sok helyet foglalna el. Ez a nagy ruhafogas tökéletes választás a szerepjátékhoz, amelyben gyermekeid bábozzák a babát. Megtaníthatják a rendszeres ruhacsere fontosságát és élvezhetik az öltözködési kalandokat. A játék azt is segíti, hogy a gyerekek önállóságot és rendet tanuljanak, miközben kreativitásukat is kifejezhetik. A nagy ruhafogas Pomea babaruhákhoz 3 vállfával tökéletesen alkalmas 3 éves kor felett, és kitűnő játékélményt nyújt akár egyedül, akár barátaiddal is játszod. Mellékesen, a játék időtartama is hosszú órákat lehet biztosítani, hiszen a ruhák közti válogatás és öltözködés számtalan kreatív lehetőséget rejt magában. Fedezd fel a Djeco minőségi termékeit és add meg gyermekeidnek a lehetőséget, hogy képzeletbeli ruhatárat rendezzenek be és kifejezhessék saját stílusukat!

Gyakori kérdések

Ár a Nagy ruhafogas Pomea babaruhákhoz 3 vállfával – Szerepjáték – Large clothes rack, 3 hangers – DJ07782 lhaj 12590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 3 éveseknek - Hasonló termékek: Orsolya kézitáskája kiegészítőkkel – Szerepjáték – Orelia?s handbag & accessories – DJ05563, Felhőcskés óra – Gyermek karóra – Night – DD00432, Levelek – Gyermek karóra – Leaves – DD00433, Madárkás utazó táska – Gyermek táska – Pink bird – DD00235